¿TIENES MÁS DE 18 AÑOS?
Google+
Ruta de tapes. Tapapiés 2015. Del 15 al 25 de octubre de 2015

116 tapes i 70 actuacions, a la V edició de 'Tapapiés' de Madrid

Gastronosfera 15/10/2015 Descripción

116 tapes t'esperen a la V Ruta Multicultural de la Tapa i la Música de Lavapiés, Tapapiés 2015, que se celebra a Madrid del 15 al 25 d'octubre.

La ruta més mestissa i multicultural de Madrid torna un any més carregada de tapes, música al carrer i diversió garantida. Edició rere edició, Tapapiés creix en magnitud i propostes d'oci. I és que aquest any ja són 116 les tapes que es podran degustar en aquesta cita en comparació amb les 90 de l'edició anterior. Però no només creix el nombre de mossos a tastar, sinó també els locals participants, 32 més que el 2014.

Una de les senyes d'identitat d'aquesta ruta és la seva proposta gastronòmica de fusió: les cuines del món es fonen amb la tradició i frescor de la gastronomia espanyola. Així, sense moure de Madrid un podrà delectar-se amb els sabors de Mèxic, l'Índia, el Senegal, Itàlia ... I tot a un preu d'1,5 la tapa i, per 1 més, es podrà acompanyar d'una canya o quinto de cervesa Estrella Damm.

Entre aquestes 116 tapes, podeu trobar, per exemple, el Biryani, un plat àrab a base de mandonguilla de boví amb arròs basmati, espècies i salsa curri, que podreu tastar a Biryani House. O la 'morcilla' Kyoto del Borodín (a la imatge inferior)

De La Buga del Lobo ens arriba el ceviche daurat, una tapa d'arrels peruanes (sota aquestes línies).

I si voleu quedar-vos a casa, La chulapa en Mayrit proposa una tapa Made in Madrid: enyorança d'estiu, es tracta d'un neula, carn de vedella, xampinyons, oliva negra, crema aji-rosa i pluja de pernil serrà.

Com ja va sent tradició, aquesta ruta gastronòmica es desenvolupa en paral·lel amb les actuacions, concerts i espectacles, que omplen els carrers del barri de Lavapiés d'animació durant els caps de setmana del 16 al 18 i del 23 al 25 d'octubre.

Així, el mestissatge present en les tapes també el trobem en les bandes i actuacions musicals. Rumba, rock i swing; pop emergent, clàssics del rockabilly i el country, retro-jazz dels anys 20, batucades de dones, cantautors i melodies amb instruments reciclats ... Durant aquests sis dies, els participants que sumin a la festa gastronòmica i cultrural de Tapapiés podran gaudir de 70 actuacions, entre musicals i d'animació.

Tapas de la Ruta