¿TIENES MÁS DE 18 AÑOS?
Google+
Actualitat  

Nova edició dels “Sopars a 4 mans” d'Osona Cuina

Gastronosfera 25/10/2021

Aquesta setmana comença la tercera edició dels "Sopars a 4 mans", una experiència gastronòmica amb maridatge. El primer sopar serà amb Divicnus i El Gravat el dia 28 d'octubre.

El col·lectiu de restaurants Osona Cuina aposta per una nova edició de "Sopars a 4 mans", unes vetllades úniques en les quals podem degustar noves experiències gastronòmiques de la mà dels millors xefs de la comarca d'Osona.

Durant els propers mesos els restaurants participants formaran parelles gastronòmiques per treballar conjuntament en menús especials per als "Sopars a 4 Mans", una experiència que es basarà en un menú únic amb maridatge. Per estrenar aquesta tercera edició, Divicnus i El Gravat uneixen forces per delectar-nos amb una experiència única al centre històric de Vic. 

Sopars a 4 mans Divicnus

Restaurant Divicnus

La resta de parelles que s'uniran en els propers sopars (les dates s'anunciaran pròximament) seran el restaurant Ca la Cinta i Horta; Arka i la Fonda Sala; i, per últim, Cal Jutge i El Devici.

No et perdis un esdeveniment disposat a donar a conèixer el potencial gastronòmic de la comarca d'Osona, t'encantarà! Imprescindible fer reserva via telefònica, en aquesta primera jornada amb el restaurant Divicnus: 635 66 65 00.

Osona Cuina

Galeria

Galeria