Mar de Tapes Cambrils 2021

Torna 'Mar de Tapes' de Cambrils!
Mar de Tapes Cambrils 2021
Mar de Tapes Cambrils 2021
Del 18 al 27 Junio, 2021
Del 18 al 27 de juny, Cambrils celebra la ruta ''Mar de tapes'', que comptarà amb 27 establiments que oferiran la seva creació gastronòmica més un quinto o canya d'Estrella Damm per 4 €

Cambrils organitza de nou la ruta "Mar de tapes", una jornada gastronòmica en què podem degustar les propostes dels millors restaurants de la ciutat, maridades amb un quinto o canya d'Estrella Damm, per un preu de 4 €. També hi haurà dues propostes de menús complerts, per part dels restaurants Bec d'Or i Macarrilla.

L'edició de 2019 ja va donar un salt qualitatiu respecte a anteriors edicions mitjançant un filtre de garantia que formava un jurat de validació de tapes, en el qual es valora si la proposta inclou producte local i si reuneix els criteris de qualitat, tècnica, originalitat i bon gust.

Així doncs, la línia de treball seguida durant aquest any busca promocionar el producte km 0 o de proximitat, per la qual cosa es busca enaltir la figura dels productors de la ciutat i donar suport al comerç, agricultura i pesca local. Una acció que, en definitiva, servirà per reduir la petjada ecològica i fomentar models sostenibles.

Una de les delicioses propostes que podrem degustar és aquest brioix del Mar de Cambrils, del restaurant L'Original Experiències Gastronòmiques. Una tapa que vol plasmar el mal de Cambrils amb ingredients locals com la sípia, llagostí, escamarlans, i juga amb les textures amb algues o fresa de Tobiko:

Original Experiencies

La Selva Street Food ens delectarà amb un magnífic eriçó de mar farcit de gamba vermella i llagostí amb fresa de salmó i kale:

Erizo de Mar La Selva Street food

I seguint amb el sabor a mar, Club Nàutic Restaurant ens presenta un producte que està en el seu millor moment de la temporada: verat en escabetx tradicional de llima amb verduretes, espàrrecs de marge amb brots tendres i romesco de tomàquet:

Club Nàutic Restaurant

Aquestes són algunes de les 27 propostes que podràs degustar durant els propers 10 dies a Cambrils. No ho dubtis i gaudeix d'unes jornades gastronòmiques genials!

/ Visítalos.

/ Otras Ruta de tapas