¿TIENES MÁS DE 18 AÑOS?
Google+
Propostes Gastronòmiques  

'Tastets Surrealistes': propostes d'inspiració daliniana

Gastronosfera 13/06/2014

22 locales de Figueres (Girona) ofrecerán hasta el 12 de julio en el marco de 'Tastets Surrealistes' un menú degustación compuesto de 6 'tastets' de inspiración daliniana.

Si el geni boig de bigoti punxegut Salvador Dalí abandonés per unes hores l'Olimp dels déus per personar-se en la seva ciutat natal, se sentiria com peix a l'aigua amb la proposta gastronòmica que reuneix la 2a edició de 'Tastets Surrealistes'. cartel tastets surrealistes

Fins al proper 12 de juliol un total de 22 locals de Figueres (Girona) oferiran una proposta gastrosurrealista que constarà de 6 tastets d'inspiració daliniana. Cada local ha creat per a aquesta cita el seu propi menú degustació, però tots ells comparteixen la inspiració surrealista i daliniana en les seves creacions. Els preus d'aquestes menús degustació, que serviran amb una ampolla d'Inedit Damm, oscil·len entre els 12 i els 18 €.

Txots Tastets Surrealistes

Entre les 132 propostes que es podran degustar trobem, per exemple, El bacallà té les potes llargues (a la imatge superior), que és una original tempura de bacallà amb salsa de romesco, del Txot's sidreria; El Pescador del Cap de Creus, un tàrtar de tonyina picant de 1964 espai gastronòmic o una de les propostes de Mesón Asador Castell, el Mediterrani-Pirineus (a la imatge inferior), que consisteix en una gamba amb pollastre i salsa marinera.

Meson asador Tastets Surrealistes

Podeu accedir a tota la informació de 'Tastets surrealistes' amb l'App gratuïta de Gastronosfera per a dispositius iOS y Android o, si ho preferiu, podeu descarregar-vos el desplegable en format pdf. L'èxit de la primera edició ha animat a prolongar més temps aquesta edició, que passarà dels 11 dies inicials a un mes en aquesta ocasió. Més temps per assaborir els menús que proposa cada local. Aquesta cita gastronòmica es complementarà amb diferents activitats musicals –'Tastets musicals'–, culturals –cinema a la fresca, fira d'antiguitats ... – i showcookings amb productes autòctons de la zona.

Galeria

Galeria