¿TIENES MÁS DE 18 AÑOS?
Google+
Propostes Gastronòmiques  

Nomomoto, un homenatge a la gastronomia japonesa a Madrid

Gastronosfera 18/05/2021

El grup Nomo estrena servei de 'delivery' a Madrid de la mà del xef Naoyuki Haginoya, qui combina la gastronomia japonesa amb el millor producte local.

En un article recent parlàvem sobre Nomo Braganza, un restaurant japonès d'allò més original amb un estil propi que uneix el millor del receptari japonès amb el producte local. Després de la seva aclamada estrena i rendint homenatge al desè aniversari de la seva obertura a Barcelona, Nomo anuncia l'arrencada de Nomomoto, un servei de delivery amb el qual el públic madrileny podrà gaudir de la qualitat del producte local i de la varietat de cuina del xef Naoyuki Haginoya.

Alguns dels plats estrella que podrem degustar en aquesta nova proposta són la Sukiyaki Croquette de cua de bou, l'espectacular caneló de bou farcit de crema d'alvocat, les seves gyozes, diverses versions de yakisoba i arròs yakimeshi, tàrtars i tatakis. Sense olvidar, per suposat, el sushi, que tindrà un rol important en les seves varietats més conegudes com sashimi, nigiris, uramakis i fins i tot rainbow rolls. Pel que fa als postres, no poden faltar els mochis, amb el seu especial de gerd i mango encapçalant la llista.

Nomomoto Madrid

Borja Molina-Martell, CEO i soci cofundador de Nomo, assenyala: "Nomomoto va néixer l'any 2011 per donar resposta a les necessitats dels nostres clietns, que ens demanaven la possibilitat de gaudir de la proposta gastronòmica dels nostres restaurants a casa. Amb la finalitat d'optimitzar el servei, també comptem amb un equip especialment format per a Nomomoto i amb la nostra pròpia plataforma web i app per gestionar les comandes. L'arribada a Madrid és una cosa que ens il·lusiona especialment perquè suposa un pas més per a la marca en una ciutat que ens agrada molt i en la qual creem que Nomomoto tindrà una gran acollida". 

Un altre dels aspectes més interessants a tenir en compte és la seva aposta per la responsabilitat i la sostenibilitat, ja que el seu packaging compta amb una reducció significativa de plàstic. A més a més, destina recursos a la plantació del bosc Nomomoto al Penedès, en col·laboració amb Tree Nation, per contrarrestar emissions del transport de comandes.

Packaging Nomomoto

Així doncs, gaudeix ja a casa de la tècnica, producte de temporada i varietat de sabors de la carta de Nomomoto! Pots demanar a la seva web o per telèfon: 900 264 919,

Galeria

Galeria