¿TIENES MÁS DE 18 AÑOS?
Google+
Propostes Gastronòmiques  

Gastromusical: sopars amb sabor a música a L'Escala

Gastronosfera 30/07/2014

Música y gastronomía se dan cita, una vez más, en el Gastromusical del Molí de L’Escala, una propuesta gastronómica que fusiona los acordes de guitarra con el chuchup de los pucheros.

El Molí de l'Escala.

Música i gastronomia es donen cita, una vegada més, al Gastromusical del Molí de l'Escala, una proposta gastronòmica que fusiona els acords de guitarra amb el chuchup de les olles.

I és que durant sis dies (del 30 de juliol al 4 d'agost), el restaurant Molí de l'Escala del xef Jordi Jacas es converteix en l'escenari d'excepció d'aquesta cita gastronòmica. Un xef convidat proposa un menú pensat i adaptat exclusivament al perfil de l'artista que actuarà aquesta nit. Un sopar única creada perquè els plats que se serveixen traslladin als comensals a l'origen geogràfic oa l'estil musical de l'intèrpret.

Gastromusical-Herrera

La primera cita serà aquest dimecres i anirà a càrrec del xef Jordi Herrera (a la imatge superior), qui tindrà el repte d'interpretar gastronòmicament la proposta musical d'Adrià Puntí, l'encarregat aquesta nit de delectar als comensals.Gastromusical-Coque

El divendres 1 d'agost el tàndem gastronòmic-musical serà el del xef Jean Luc Figueras i Coque Malla; i el dilluns 4 d'agost el xef Víctor Quintillà acompanyarà el grup Jazz Machín.

La programació del festival es completarà amb altres iniciatives, com el Gastrokids o el GastroCinema.

Galeria

Galeria