¿TIENES MÁS DE 18 AÑOS?
Google+
Propostes Gastronòmiques  

'A cuatro manos', una cita única amb 14 estrelles Michelin

Gastronosfera 01/02/2014

14 estrellas Michelin se dan cita del 2 al 6 de febrero en Marbella en las jornadas "A cuatro manos", promovidas por el chef Dani García.

Dani García cocinando

Us imagineu a 14 estrelles Michelin cuinant un menú exclusiu i únic per a vosaltres? El paradís per a qualsevol gourmet, veritat? Doncs aquest paradís compta amb una ubicació molt terrenal: el restaurant Sea Grill del Hotel Puente Romano, a Marbella.

A partir d'aquest diumenge 2 de febrer i durant 5 dies, aquest restaurant acollirà les primeres jornades gastronòmiques "A cuatro manos". Es tracta d'una trobada innovadora organitzada per l'hotel Puente Romano i el xef Dani García, que a partir del proper mes d'abril obrirà les portes del seu restaurant Dani García Restaurant, en substitució del Calima, en aquest hotel.

"A cuatro manos" reunirà cada nit i durant cinc dies a un cuiner convidat i al xef de Marbella, que crearan junts –d'aquí el concepte de quatre mans– un menú únic i irrepetible. Aquesta primera edició està dedicada als restaurants amb estrelles Michelin. Per aquest motiu alguns dels millors xefs del món, com Joan Roca o Quique Dacosta –tots dos amb tres estrelles– es donin cita durant els propers dies en aquest restaurant per compartir mà a mà amb Dani García una experiència gastronòmica de luxe.

Snack del mar

 Snack fons del mar, la proposta de Dani García amb Andoni Luis Aduriz que obrirà aquestes jornades.

Un total de 50 persones podran degustar cada nit aquests menús que, per la particular naturalesa de l'esdeveniment, seran pràcticament irrepetibles. I és que un no té sempre l'oportunitat de provar un menú degustació fruit de la creativitat i saviesa gastronòmica de dos genis de la cuina actual treballant colze a colze.

Aquests Sopars de Gala se celebraran des del 2 al 6 de febrer a partir de les 20:30 en el restaurant de l'Hotel Puente Romano i comptaran amb la participació d'Andoni Luis Aduriz (Mugaritz), responsable d'inaugurar aquestes jornades el dia 2; el millor cuiner del món, Joan Roca (El Celler de Can Roca); Quique Dacosta  (Quique Dacosta Restaurante); el xef del mar Ángel León (Aponiente) i, tancant aquest event, dijous 6 seria el dia de les estrelles Michelin de la provincia de Màlaga, amb José Carlos García (José Carlos García Restaurante), Diego del Río (El Lago)  y Jaume Puigdengolas Rey (Skina), que cuinaran al costat dels amfitrions Dani García i Thomas Stork, xef del restaurant de l'Hotel Puente Romano.

Més informació:
Hotel Puente Romano
Bulevar Príncipe Alfonso von Hohenlohe, s/n
Marbella (Màlaga)
Telf.: 952 820 900

Galeria

Galeria