¿TIENES MÁS DE 18 AÑOS?
Google+
Consum conscient en la nova edició de 'La Mercantil del Disseny'
Oci  

Consum conscient i responsable en la nova edició de 'La Mercantil del Disseny'

Gastronosfera 31/08/2020

Els dies 5 i 6 de setembre ‘La Mercantil del Disseny’ tornarà a desembarcar a l’Hotel ME Sitges Terramar amb una nova edició dedicada al consum conscient i responsable.

Anar de compres s’ha convertit en una activitat d’oci freqüent en el nostre temps lliure, però a vegades no sabem com es fabriquen els productes que comprem, i no ens adonem de la gran repercussió que tenen en el medi ambient, ja que no practiquem un consum conscient i responsable. I precisament aquest és el tema que proposa la nova edició de ‘La Mercantil del Disseny’ que tindrà lloc a l’Hotel ME Sitges Terramar els dies 5 i 6 de setembre, a partir de les 13.30 h.

En aquesta nova edició, les marques 100% sostenibles que s’adapten al consum conscient i responsable seran les protagonistes del mercat: l’artesania de Conxa Badell, l’art dels collages de Carlota Marquina; els teixits elaborats amb fibres naturals de cotó orgànic de proximitat de la firma Santa; la roba de dormir dissenyada a partir del cotó antic de la firma Datta; els mobles i complements fets a mà, d’artesania sostenible i respectuosos amb el medi ambient de La Casa Eco, entre d’altres.

Hotel ME Sitges Terramar

L’art tampoc faltarà en aquesta nova edició de ‘La Mercantil del Disseny’ dedicada al consum conscient i responsable. Durant tot el cap de setmana, l’Hotel ME Sitges Terramar acollirà una exposició de l’artista Alex Voinea en la qual es podran observar els seus experiments amb la pintura sobre llenços vibrants, tot donant com a resultat algunes esquitxades amb molt de color.

La música en viu també estarà present en aquesta edició amb una selecció de temes d’Apocadixie Cotton Pickers. Amb les seves cançons, transportaran els assistents a Nova Orleans.

Recorda: El 5 i 6 de setembre a partir de les 13.30 h a l’hotel ME Sitges Terramar (Passeig Marítim, 80, Sitges). El mercat comptarà amb mesures de seguretat excepcionals per protegir la salut de tots els assistents.

Galeria

Galeria

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.