¿TIENES MÁS DE 18 AÑOS?
Google+
Oci  

Sitges celebra una nova edició de Tapa a Tapa

Gastronosfera 25/11/2021

Del 25 de novembre al 5 de desembre, Sitges recupera la ruta "Tapa a Tapa" edició tardor, en la qual podrem degustar fins a 30 propostes gastronòmiques en miniatura maridades amb cervesa Estrella Damm,

Durant deu dies la població de Sitges estarà en boca de tothom. I no per les seves platges ni per ser la capital del cinema fantàstic, sinó per la seva gastronomia. I és que aquesta localitat de la costa del Garraf acull la ruta 'Sitges Tapa a Tapa' edició tardor: 10 dies de jornades gastronòmiques en les quals podrem gaudir d'invencions de 30 locals del municipi. 

Del 25 de novembre al 5 de desembre, podrem gaudir de les tapes proposades pels restaurants, acompanyades per un qunito o canya de cervesa Estrella Damm, per un preu únic de 4 €. Per aquesta edició, a més a més, es recupera la votació popular per determinar quina és la millor tapa de la ruta. Pots descarregar el teu llibret a aquest enllaç i demanar un segell amb cada tapa que consumeixis. No oblidis valorar-la! Un cop acabi la ruta pots entregar el llbiret i entrar en el sorteig de grans premis.

A més a més, els establiments participants se sotmetran a les proves del Jurat Tècnic a l'Escola d'Hosteleria de l'Institut Joan Ramón Benaprès, els ganadors del qual es coneixeran durant la Nit del Turisme de Sitges el dia 30 de novembre. I el nivell és altíssim, com aquesta gamba vermella amb arròs melós i aire d'api de Casa Tecla:

Casa Tecla

També podrem tastar tapes més exòtiques com aquest taco de cochinita pibil amb ceba vermella encurtida i salsa de iogurt de La Granja de Sitges:

Taco

I si t'agrada més el mar, aquesta perla de gamba farcida de vieira i pernil amb aire de llima i esferificació de wakame del Num3ric és per a tu:

Num3ric

I aquestes són només 3 de les 30 propostes que podràs provar, així que no ho dubtis i acosta't a Sitges per gaudir d'aquesta ruta de tapes!

Galeria

Galeria