¿TIENES MÁS DE 18 AÑOS?
Google+
 'We Are Facefood'
Oci  

Ponències, activitats i ‘networking’ a la segona edició de 'We Are Facefood'

FaceFoodMag 15/03/2019

La trobada gastronòmica internacional d'Eivissa, organitzada per la publicació Facefood Mag, es va celebrar el divendres amb al voltant de 1000 assistents, sis ponents de màxim nivell i la participació de 32 marques premium. La cita es va convertir, per segon any consecutiu, en una oportunitat perfecta per a l'aprenentatge i el 'networking' entre els professionals del sector horeca de l'illa i totes les empreses assistents.

A les 11.00 del matí començava la segona edició de la trobada gastronòmica internacional d'Eivissa 'We Are Facefood'. Quatre xefs de renom, un professional del màrqueting gastronòmic i un expert en l'àrea de la sala, van ser convocats per delectar als assistents amb les seves xerrades i ponències.

'We Are Facefood': ponències, activitats i molt ‘networking’

Com a gran novetat, aquest any, 'We Are Facefood' va tenir la seva petita representació d'un autèntic mercat eivissenc, en el qual van participar petits productors locals, exhibint els seus productes típics: vi, oli, embotits, mel, patates, hortalisses, fruita seca, pa i pastissos –entre altres-. En la seva segona edició, l'esdeveniment va créixer en tots els sentits, però també quant a la participació de marques gastronòmiques de primer nivell, que van confiar en la cita com a aparador per donar a conèixer els seus productes a l'illa d'Eivissa.

L'esdeveniment, patrocinat per Estrella Damm, arrencava amb tot un “espectacle” gastronòmic: una demostració de ronqueo de tonyina, de la mà Arrom, Pescados Consuelo y Pardalet y Reina, xef del restaurante Nagai. Després d'això, el xef Roberto Ruiz (Punto Mx, una estrella Michelin) inaugurava el cicle de ponències de ‘We Are Facefood’ parlant sobre la “complexitat de transformar la cuina mexicana en gastronomia Michelin”. Ruiz va definir la seva gastronomia com a “cuina mexicana posada al dia”. Al seu restaurant, fusiona la tradició culinària del seu país amb ingredients ibèrics, amb les dificultats afegides que això comporta. Part de la dificultat de tenir un restaurant mexicà d'alt rendiment resideix, segons va afirmar, “en la producció de molts ingredients que no existeixen a Espanya”.

Després de la ponència del mexicà, era el torn del portuguès, Joao Rodrigues (restaurant Feitoria, una estrella Michelin) que va sorprendre els assistents explicant el seu projecte ‘Matèria’. “Matèria neix per mostrar el millor de Portugal als estrangers i als mateixos portuguesos, mitjançant l'ús de productes que poca gent coneix”, va revelar el cuiner.

A les 13.30 hores començava el descans, un moment pensat a consciència per gaudir del 'networking', la música jazz en viu i per descomptat, de les diferents propostes gastronòmiques, gràcies a la col·laboració de les 32 marques que van participar exposant els seus productes als estands de ‘We Are Facefood’.

Després del “descans”, Xavi Alba, cap de sala de Tickets, d'Albert Adrià, va ser l'encarregat de reprendre el programa de xerrades amb una ponència titulada: “La Sala, una nova mirada?” “Els cambrers de Tickets no parlen de vostè, perquè que ho facin no vol dir que vagin a brindar un millor servei”, va afirmar.

Al cap de sala de Tickets li va seguir un dels majors exponents del màrqueting gastronòmic, Borja Beneyto, creador del blog “Cuaderno Matoses”, i propietari de ‘Brandelicious’. Borja va parlar sobre “Disrupció i tendències en la restauració global”, i de com la tecnologia ha influït en l'evolució de tots els conceptes i marques gastronòmiques.

Després d'una breu pausa, el xef Oliver Peña (Enigma, una estrella Michelin) es feia amb el micròfon per parlar sobre l'“evolució natural d'Enigma”, i com no, de la seva pròpia, com a professional de la gastronomia. Peña va subratllar la importància que els seus comensals atorguen a l'“experiència global que Enigma brinda, més enllà, fins i tot, del menjar”.

El xef Carles Abellán (Bravo, Tapas 24, ENA, La Barra de Carles Abellán… una estrella Michelin) va clausurar les ponències de la segona edició de ‘We Are Facefood’ amb una xerrada titulada “Carles Abellán Brands”, en la qual va realitzar un recorregut detallat al llarg de la seva trajectòria empresarial, comentant algunes anècdotes viscudes al llarg dels seus 18 anys de trajectòria, en els quals ha llançat al mercat ni més ni menys que 19 marques gastronòmiques.

Després d'ell, al voltant de les sis de la tarda, el director de Facefood Magazine, Jesús Trujillo, va clausurar la trobada donant les gràcies a tots els assistents, i molt especialment als ponents, a totes les marques expositores i a les empreses col·laboradores, sense les quals la segona edició de ‘We Are Facefood’ no hauria estat possible.

Galeria

Galeria
 • 'We Are Facefood'
 • 'We Are Facefood'
 • 'We Are Facefood'
 • 'We Are Facefood'
 • 'We Are Facefood'
 • 'We Are Facefood'

Afegeix un nou comentari

Text pla

 • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
 • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
 • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.