¿TIENES MÁS DE 18 AÑOS?
Google+
Torre del Bellesguard
Oci  

Nits de música i gastronomia a Bellesguard

Gastronosfera 23/07/2015

Gaudiu amb els cinc sentits de l’after work més autèntic al recinte arquitectònic d’empremtes medievals i gaudinianes.

Les nits d’estiu poden ser encara més màgiques en un entorn com la Torre de Bellesguard. Si a més hi afegim una selecció musical de primera i una proposta gastronòmica que hipnotitza el paladar, obtenim les Nits Gaudí i les Premium, que no tenen competència en matèria d’after work.

El programa de les Nits Gaudí s’adapta a tots els gustos, amb una acurada selecció de propostes pertanyents a diversos estils. Jazz, blues, flamenc i músiques del món són els ritmes que podrem sentir en un cartell que compta amb un total de 47 actuacions en directe. A més, les Nits Premium ens acostaran el so de Mishima (28/7), Andrea Motis & Chamorro (18/8) i Jarabe de Palo (15/9).

En matèria de blues, destaquen les propostes de Cita a Ciegas, que ens convida a redescobrir el so d’Stevie Wonder o Marvin Gay, mentre que altres com Big Mama & Ricky Sabates reivindiquen el seu propi so.

Diversitat musical en un entorn privilegiat

Pel que fa al jazz, descobrirem la veu de la jove Marina Tuset, amb el virtuós Tom Amat al piano. D’altra banda, els Beatles sonaran en clau de jazz de la mà de Natsuko Sugao & Iago Marta.

La passió flamenca ve donada per artistes com el trio format per Anna Colom, Anna Casado y Gandom Garousi. A més, també podrem gaudir de la dualitat d’Alba Guerrero, que amb Espart i seda posen de manifest com la rauxa i la destresa han d’anar de la mà en el flamenc. Alberto Fernández l’acompanyarà a la guitarra.

Assaborir la nit

Les nits musicals a Bellesguard també es poden assaborir amb la selecció gastronòmica que Godmet Catering ha elaborat per a l'ocasió. A la zona del jardí habilitada com a chill out podrem tastar tant una selecció d’embotits ibèrics, així com hamburgueses, conserves premium, sushi o gelats. Firmes com Estrella Damm, Juvé i Camps o Bombay Saphire, garanteixen la qualitat de la selecció.

A banda d’aquesta oferta, Bellesguard també ens proposa gaudir dels seus racons més amagats, com la Sala dels Maons, en els sopars Premium, que tenen lloc les Nits Premium i s’ofereixen només a grups de 20 persones sota reserva. Aquesta proposta s’inspira en la història de la Torre de Bellesguard, d’arrels medievals i impregnada de l’esperit modernista que li va conferir Antoni Gaudí.

Un altre Gaudí

Les formes rectes de la Torre de Bellesguard contrasten amb la sinuositat pròpia de l’arquitectura d’Antoni Gaudí. No obstant, el mosaic i l’essència orgànica, altres segells de l’arquitecte, es troben presents en aquest conjunt de torre i castell d’origen medieval. Gaudí les va reformar a principis del segle XX a partir d’una estructura medieval històrica, que data del segle XIV.

On: Torre de Bellesguard. C/ Bellesguard, 16

Quan: Nits Premium: 28/7, 18/8 y 15/9. Nits Gaudí: dimecres (blues); dijous (jazz), divendres (flamenco) i dissabtes (músiques del mundo), fins el 15/9.

Horari: A partir de les 19.30h. Chill out: 22-24h.

Preus de les entrades Nits Premium, entre 25 y 120€. Nits Gaudí, 19€ . Consumicions i sopars a part.

Més informació: www.nitsgaudi.com

Galeria

Galeria