¿TIENES MÁS DE 18 AÑOS?
Google+
Oci  

Gastro Top Beer: 5 tapes maridades amb cervesa

Gastronosfera 26/09/2013

La terraza del Hotel Gallery de Barcelona acoge este jueves 26 de septiembre el evento Gastro Top Beer, que propone un menú de 5 tapas gastronómicas + 5 cervezas Damm.

THE TOP GALLERY HOTEL-Gastronosfera Dijous. Preàmbul del cap de setmana i, per a molts, dia de quedada amb els amics o col·legues del feina per prendre unes copes i picar alguna cosa abans de sopar. En aquest esperit s'emmarca la proposta que l'Hotel Gallery de Barcelona ha preparat per a aquest dijous 26 de setembre a les 20:30 a la seva terrassa The Top: Gastro Top Beer. Si ets un apassionat de la gastronomia i de la cervesa, aquesta proposta està pensada especialment per a tu. El Gastro Top Beer ofereix 5 tapes gastronòmiques acompanyades cadascuna d'elles d'una cervesa Damm diferent perquè el maridatge entre el menjar i la beguda sigui perfecte. I a un preu únic de 12 €.

Les tapes i les cerveses que les acompanyaran són:

- Pinxo de salmó marinat a l'anet amb escuma de carxofes. Amb Estrella Damm Inedit. - Boles de gambes aamb pasta kataifi i liquat de cibulet. Amb Weiss Damm. - Rotllo de patata i pernil amb pols d'avellanes torrades. Amb AK Damm. - Rissoto de ceps amb làmines d'ànec fumat. Amb Estrella Damm. - Cresta de xocolata i maduixots. Amb Bock Damm. Més informació o reserves: Hotel Gallery, 6a planta Rosselló, 249 Barcelona Tel.: 934 159 911 Ver mapa más grande

Galeria

Galeria