¿TIENES MÁS DE 18 AÑOS?
Google+

Sap que no hi ha millor forma de conèixer qualsevol cultura que a partir de la seva gastronomia, de manera que sempre aprofita per fer tallers gastronòmics en qualsevol punt del planeta.

Promotora indiscutible de l'alimentació saludable, li encanta cuinar per als seus amics a ritme de swing, així com organitzar sortides gastronòmiques de tot tipus: des dels plats més tradicionals fins a l'última avantguarda.

Encara que la seva formació és jurídica, aviat va descobrir la seva passió i des del 2007 gaudeix escrivint sobre viatges, cultura i gastronomia en publicacions de diferents països. Porta des de començaments del 2014 col·laborant amb Gastronosfera i assisteix regularment a tot tipus de fires i esdeveniments gastronòmics per estar al dia de tota l'actualitat.

Fotografia
Activo
Desactivado
Mónica Salazar Vevia
Recupera las tradiciones con estas recetas para Semana Santa

Con la Semana Santa llegan las deliciosas recetas de Cuaresma. Descubrimos algunas de estas propuestas ancestrales y compartimos 2 recetas tradicionales: potaje de garbanzos y guiso de bacalao con patatas.

10 recetas dulces y saladas para celebrar el Día Internacional del gofre

El 25 de març se celebra el Dia Internacional de la gofra, així que ens sumem a aquest homenatge i et proposem 10 receptes dolces i salades per preparar aquest deliciós mos.

Recetas para San Valentín

Tant si ets partidari de Sant Valentí com si el trobes massa comercial, sempre és agradable crear petits plats per seduir la persona estimada. Et presentem 10 propostes per a l'ocasió.

Seacuterie: la charcutería del mar ha llegado para quedarse

La intensitat de la mar en un mos. Descobreix els nous sabors per a compartir entre amics i família amb productes elaborats de la mar adobats, fermentats, fumats o envellits.

Día Mundial de la Tarta de Chocolate

El 27 de gener és el dia Mundial del Pastís de Xocolata. En l'actualitat existeixen almenys 162 receptes de diferents pastissos de xocolata originals. T'expliquem la seva història i et proposem diferents varietats.

Año Nuevo Chino

El 25 de gener és l'Any Nou Xinès, una oportunitat única per descobrir els plats més típics d'aquesta celebració.

¡SOS la gripe me acecha! Qué alimentos ayudan a combatirla

Consells alimentaris per alleujar el malestar gràcies als nutrients de certs aliments. Descobreix quins són els nostres grans aliats.

Fuentes de proteína vegetal más allá de la soja

La soia és substituïda per altres llavors, mongeta mung, llavors de cànem, carabassa, alvocat, llavors de síndria i clorel·la daurada (un tipus d'alga). Alguns d'aquests productes poden imitar les textures del iogurt i altres productes lactis.

Gastronomía Birmana, una joya desconocida

Una exòtica festa per als sentits; fusió d'aromes, textures, colors i espècies que no deixen indiferent cap paladar.

¿Por qué las frutas y verduras feas son tendencia?

El moviment #uglyfood arriba a Europa. Els millennials se sumen a aquesta iniciativa per frenar el malbaratament de fruites i verdures amb totes les seves qualitats organolèptiques però que no són atractives a la vista.

Subscribe to Mónica Salazar Vevia