¿TIENES MÁS DE 18 AÑOS?
Google+

Sota el seu segell descobrim restaurants amb un encant especial, activen les nostres papil·les gustatives gràcies a receptes ben suculents, posen en valor productes i tradicions de la terra i, sobretot, són expertes en deixar-nos amb la sensació de que hi ha llocs que és millor no perdre’s.

En l’actualitat dirigeixen la seva pròpia agència de comunicació especialitzada en temes gastronòmics.

Fotografia
Activo
Desactivado
Alimentos saciantes que te ayudarán a mantener la báscula a raya

Porque no todos nos alimentamos igual y de la mejor de las maneras. Hay quienes optan por alimentos ricos en vitaminas y minerales, mientras que otros (mayormente por comodidad) se decantan por la comida procesada que no favorece la salud, pero sí los índices de obesidad. Y tú, ¿en qué grupo estás? Si eres de los que se cuidan y, además, quieres mantener a raya la báscula, te damos las claves para poder hacerlo. Descubre aquellos alimentos más top desde el punto de vista nutricional, que te sacian y no engordan. Empezamos.

Petrona en casa: la reinvención gastronómica de Germán Carrizo y Carito Lourenço

Si a alguna cosa ha obligat aquesta crisi sanitària, ha estat a reinventar-se o reinventar-nos. El sector de l'hostaleria, un dels més perjudicats, es veu obligat a posar en marxa noves fórmules que li permetin tornar a obrir la persiana i a fer-ho amb les màximes garanties. Exemple d'això és Doña Petrona a València que ha fet del delivery el centre de la seva nova filosofia.

Edamame y wakame, los snacks japoneses que están arrasando por sus propiedades saludables

Si t'agrada picar entre hores, però cada vegada que ho fas tens remordiments, tenim la solució perfecta. Dos aliments de la gastronomia japonesa baixos en calories, saludables i molt rics: l'edamame i el wakame. Descobreix què són exactament i com introduir-los a la teva dieta.

Anguila: de la sencilla tradición al delicatessen más gourmet

El Galet és tota una saga familiar dedicada a la venda de l'anguila des de fa sis generacions. La rebesàvia del nostre protagonista, Leo Puertes, ja la venia a la plaça del Mercat Central de València abans si més no que existís aquest emblemàtic edifici. Avui dia, Leo continua amb el negoci encara que el producte i la seva criança no siguin el mateix de llavors. Des del seu lloc al Mercat Central, dóna a conèixer l'anguila tant a autòctons com a una contínua reguera de curiosos turistes. Sens dubte, es tracta d'una de les parades més cridaneres del recinte. Aquí, les anguiles i el seu particular aspecte, són les absolutes protagonistes. Igual que en moltes cartes de restaurants fusió i japonesos on és considerada una de les joies de la corona.

Freekeh: el súper cereal que rivaliza con la quinoa

Comença a familiaritzar-te amb la paraula freekeh perquè a partir d'ara l'escoltaràs i molt. Aquest súper cereal comença a fer parlar i, aviat, promet colar-se en els nostres rebostos i convertir-se en l'aliment de moda. Continua llegint i descobreix les seves excel·lents propietats nutricionals i per què pot destronar a la famosa quinoa.

La Pataqueta: un bocadillo divertido y diferente

Vivim en un país amb una rica cultura gastronòmica que passa de generació en generació. Moltes són els productes que han sobreviscut el pas del temps i que ara són motiu d'orgull dels nostres pobles i ciutats. Avui et presentem un producte molt popular a la geografia valenciana i l'origen del qual es remunta a temps dels Reis Catòlics: el pa de pataqueta.

Arrels Alaquàs

Arrels és un terme valencià que s'utilitza per descriure la passió que una persona sent pels seus orígens. Però Arrels també és un nou gastrobar obert recentment a la localitat valenciana d'Alaquàs. És la nova "llar" de quatre joves emprenedors que van decidir deixar les seves carreres professionals i dedicar-se a una passió que els unia des de la infància.

Espaguetis con frutos del mar

Des del barri marítim de València ens arriba aquesta recepta 100% marinera que preparen a Aigua Loca com a especialitat de la casa. Els espaguetis amb fruits del mar barregen a la perfecció la filosofia gastronòmica d'aquest restaurant: cuina mediterrània i marinera a parts iguals. El seu xef Luciano Barbato en exclusiva ens dóna les claus per a preparar-la a casa.

Cómo hacer salsa brava casera

És una de les receptes estrella de la nostra gastronomia, de les més cuinades i també imitades: la salsa brava. I donem fe que la del Bar Congo de València està boníssima. És ideal per a acompanyar, per descomptat unes bones braves, però també uns calamars o una bona truita de patata. Pren nota i aprèn a elaborar-la tu mateix.

Bar Congo Valencia

Amb la reobertura de Congo l'essència del bar de sempre ha tornat al Barri de l'Eixample a València. La seva barra originària, el seu tracte directe i la senzillesa del producte que ofereixen són la clau perquè en poc temps aquest local obert durant els anys 50 hagi tornat a conquistar als seus parroquians.

Subscribe to Inboga