¿TIENES MÁS DE 18 AÑOS?
Google+
Concurso Gastronosfera
Actualitat  

Concurs ‘La croqueta dels teus somnis'

Gastronosfera 10/02/2017

Les croquetes són la teva perdició? Ets dels que si hi ha croquetes a la carta d'un restaurant has de provar-les sí o sí? El nostre Concurs 'La croqueta dels teus somnis' et va com anell al dit! Explica'ns quina és la teva croqueta ideal, comparteix la recepta pas a pas... i converteix-la en un estrellal!

Volem trobar la croqueta 10 per a tu... i premiar-! Participa en el nostre Concurs 'La croqueta dels teus somnis' i explica'ns quina és la croqueta perfecta per a tu, la que t'arrenca un Mmmmmm de plaer al primer mos... i converteix-la en un estrella!

Com participar

Per participar-hi, hauràs de visitar la pàgina de Facebook Gastronosfera. Allà hi trobaràs la publicació sobre el Concurs, on podràs participar de forma ràpida i senzilla.

Com ho hauràs de fer? N'hi ha prou que comparteixis la croqueta amb la que sempre has somiat com a comentari de la publicació.

Premi i dates

D'entre totes les receptes compartides des del 10 fins al 19 de febrer a les 10 del matí, un jurat triarà la millor, que s'anunciarà a la nostra pàgina de Facebook el 20 de febrer. Com a premi, l'afortunat rebrà una invitació per a dues persones al sopar en format tast-maridatge, oferta per un sommelier, que se celebrarà al restaurant Catacroquet, tot un símbol de bones croquetes, el proper 1 de març.

I el 22 de febrer, en el marc del Happy Hour de Catacroquet, es presentarà la croqueta guanyadora, que serà incorporada a la carta de l'establiment, i s'oferirà una degustació gratis de la mateixa entre tots els assistents.

Consulta tots els detalls de la dinàmica del concurs, el premi i la forma de procedir en cas de ser guanyador/a a les Bases Legals.

Galeria

Galeria

Afegeix un nou comentari

Text pla

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.